Дәмнен ауыз тиіңіз
Айына екі рет «Дәмнен ауыз тиіңіз» айдарын назарларыңызға ұсынбақпыз. Біз сіздерге ұмытылып бара жатқан ұлттық тағамдарымыз және қазір де әзірлеуге болатын ас мәзірлері, оларды дайындау әдістері мен емдік қасиеттері жайында кеңестер бермекпіз.
Түйе өнімдерінің емдік қасиеті
Түйе сүтiнiң құрамында кальций, фосфор, темiр, күкiрт сияқты ағзаға пайдалы микроэлементтер жетiп-артылады, ол – демiкпе, сусамыр, өкпе, асқазан, бауыр ауруларына бiрден-бiр шипа. Бүгінгі «Дәмнен ауыз тиіңіз» айдарында түйе өнімдерінің емдік қасиеті жайлы білетін боласыздар.
Қой өнімдерінің емдік қасиеті
Бүгінгі «Дәмнен ауыз тиіңіз» айдарында қой өнімдерінің емдік қасиеті жайлы айтылады.
Шайға сары май салып ішіңіз
Жексенбілік «Дәмнен ауыз тиіңіз» айдарында сіздерге сары майдың және ешкі сүтінің пайдасы жайлы кеңестерді ұсынамыз.